Videnscenter for Knoglesundhed har i samarbejde med Sundhedsstyrelsen lavet en app til personer med osteoporose. Den kan downloades til smartphone og tablets ved at søge efter navnet på app’en ”Mine Knogler” i enten App Store eller Google Play. App’en findes også som en internetside her: http://www.mine-knogler.dk App’en giver adgang til den nyeste viden om sygdommen osteoporose.

App’en er udviklet af førende eksperter og forskere indenfor osteoporoseområdet.

 

Printvenlig version

For at personer med osteoporose, der ikke bruger app’s, kan få adgang til den viden, der ligger i app’en, har vi lavet to PDF-filer, der indeholder samme information, som der findes i app’en. De kan hentes ned på en computer eller printes.

PDF-filerne kan ikke indeholde træningsøvelser, så hvis man ønsker adgang til dem, kan de findes på vores her.

De to PDF-filer indeholder henholdsvis viden for dig der har osteoporose, og dig der gerne vil vide mere om osteoporose.

 

For dig der har osteoporose

Her kan du som osteoporosepatient få en bedre forståelse af sygdommen, samt få viden om forebyggelse og behandling og hjælp til at leve med osteoporose i din dagligdag.

Download

 

Til dig, der vil vide mere om osteoporose

Her kan du få mere at vide om sygdommen, hvis du ikke selv har osteoporose. Det kan være, du er pårørende, eller er i tvivl om det er relevant for dig at blive undersøgt for, om du har osteoporose.

Download